Een visitekaartje voor uw bedrijf

Redenen waarom jij een koffieautomaat op kantoor moet hebben

Redenen waarom jij een koffieautomaat op kantoor moet hebben!

Een koffieautomaat voor bedrijven is erg belangrijk. Het is een lastige keuze, maar vaak wel de juiste! Wij bij NEROWATRER zetten voor jou op een rijtje waarom een koffieautomaat op kantoor zo belangrijk is.

Het gemak van een koffieautomaat op kantoor

Je wilt natuurlijk je medewerkers zo tevreden mogelijk houden. Het gemak van een koffieautomaat in je bedrijf helpt hierbij. Werknemers kunnen op deze manier namelijk in de ochtend snel hun koffie maken. Werknemers hoeven het niet meer vanuit huis mee te nemen of ergens anders te halen, maar ze kunnen hun koffie gewoon op kantoor zetten.

Een goede smaak van koffie

Heb je een wat oude koffiemachine op kantoor? Dan kan dit slechte koffie veroorzaken, tenzij je er veel tijd en kennis in stopt. Je moet goed weten welke bonen je gebruikt en hoelang je ze moet brouwen. Met een goede koffieautomaat in je bedrijf heb je altijd goede koffie, zonder veel tijd of kennis erin te stoppen.

Koffie zorgt voor productiviteit

Je wilt natuurlijk dat je medewerkers zo productief mogelijk zijn. Koffie helpt hierbij, dat heeft de wetenschap bewezen. 89% van de werknemers denkt dat hun werkdag verbeterd wordt met maar slechts één kopje koffie. Ook zorgt koffiepauzes wat meer productiviteit.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het imago van je bedrijf

En de laatste reden is, goede koffie staat gelijk aan een goed imago voor je klanten.

Waar kan jij de perfecte koffieautomaat voor kantoor vinden?

Een koffieautomaat voor bedrijven kan soms lastig zijn te vinden, daarom wil NEROWATER je graag veder helpen. Twijfel je nog? Neem dan contact met NEROWATER en wij helpen je graag verder!

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!