Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffieautomaat voor op het kantoor

Professionele Jura koffiemachines

Een koffieautomaat, we kennen het allemaal en gebruiken het vaak. Er zijn meerdere redenen waarom het aanschaffen van een koffieautomaat zakelijk voordelig is.  Een professioneel koffieautomaat voor op kantoor zowel voor je medewerkers als klanten. Nero Koffie geeft je vrijblijvend advies.

Waarom is het aanschaffen van een koffieautomaat zakelijk voordelig?

Voor veel medewerkers zal een kop koffie het beste zijn waarmee ze de dag mee kunnen beginnen. Vandaar dat een koffieautomaat voor op kantoor een verstandige keuze is. Hieronder geeft NERO Koffie nog meer voordelen van een koffiemachine zakelijk!

  • Het eerste voordeel is gemak. Werknemers willen in de ochtend graag koffie, het liefst zo snel mogelijk! Een koffieautomaat zorgt ervoor dat het snel klaargemaakt wordt.
  • Een goede koffie is lastig te krijgen met een oudere machine. Met een nieuwere machine is goede koffie verzekerd en geniet jij en al je werknemers van een lekkere koffie!
  • Een heel belangrijk voordeel aan een koffiemachine zakelijk is dat goede koffie zorgt voor productiviteit. Dit betekent dus dat een koffieautomaat zakelijk voordelig is voor jou. Uit onderzoek is gebleken dat 89% van de werknemers zelf denkt dat hun werkdag productiever wordt met een kopje koffie. Dit gaat dan niet alleen om energie die de werknemer extra krijgt, maar ook om de koffiepauzes die de werknemer krijgt. Het geeft een momentje om met de baas te communiceren op een informele manier. Zo wordt de werksfeer verbeterd!
  • Bovenstaand voordeel zegt het eigenlijk al, maar de koffieautomaat zal zakelijk een return on investment zijn! De werknemers zullen namelijk productiever zijn, waardoor het voor het bedrijf voordeliger is.
 
 

 

 

Koffiemachines zakelijk bij NERO Koffie!

Bij NERO Koffie heb je een divers assortiment aan koffiemachines voor zakelijk gebruik. NERO Koffie zorgt ervoor dat de kwaliteit hoog ligt, er snel geleverd en geplaatst wordt en daarbij is NERO Koffie jarenlang betrouwbaar! Neem contact op met NERO Koffie en stel alle vragen die je hebt over koffieautomaten zakelijk.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!