Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffieautomaat bedrijf

Koffiemachine bedrijf NERO water en koffie

Op zoek naar een professioneel koffieautomaat bedrijf? Dan heeft u NERO water en koffie gevonden! Bij ons bedrijf is een koffiemachine betaalbaar. Daarnaast leveren wij ook de hoogste kwaliteit en is ons automaat efficiënt. De afgelopen jaren hebben wij een groot klantenpakket opgebouwd. Volgt u ook? Dit is mede te danken aan ons uitmuntende distributiekanaal en de kwaliteit die wij leveren. De passie die wij als bedrijf hebben voor koffie, zult u merken aan de producten en diensten die wij leveren. Tevens biedt onze onderneming vele exclusief samengestelde smaken koffie. Ons bedrijf maakt koffie drinken uit een koffieautomaat van ons een ware beleving.

Hoe u naar klanten overkomt is belangrijk

Iedere onderneming weet als geen ander hoe belangrijk het is hoe u overkomt naar klanten. Hierbij hoort natuurlijk ook de lekkerste koffie uit een professioneel apparaat. De beste keuze voor zo’n apparaat is dan ook van het merk Jura. Hierdoor zijn uzelf, uw klanten en medewerkers iedere dag weer verzekerd van dat overheerlijke kopje koffie.

Ons automaat zorgt ervoor dat u gedurende de gehele dag de beschikking heeft over lekkere koffie. Hierin maakt het niet uit of u een gewoon kopje koffie wilt of dat u cappuccino of espresso wenst. Daarnaast biedt ons koffieautomaat gebruiksgemak en de perfect bereidingssnelheid. Hierdoor wordt koffie zetten “een koud kunstje”.

Ons bedrijf levert de hoogste kwaliteit

Er zijn steeds meer koffieliefhebbers die speciale koffiesoorten wensen zoals ristretto, cappuccino, latte macchiato en espresso. Bij ons koffieautomaat is dit dan ook allemaal mogelijk. Wij maken met onze producten koffiedrinken iets om naar uit te kijken. Dit wilt u toch ook binnen uw onderneming?

Wanneer u gebruik maakt van onze automaat, bestelt u natuurlijk onze ambachtelijk gebrande koffiebonen. Deze bonen zijn bij ons beschikbaar in verschillende melanges. Door onze passie en dat wij met zorg en smaak koffie selecteren, wordt koffiedrinken iets om naar uit te kijken. Wanneer bestelt u een koffiemachine bij ons bedrijf?

Contact met ons bedrijf

Koffiemachine nodig? Deze bestelt u uiteraard bij NERO water en koffie net als de nodige koffie!

Hierdoor bent u verzekerd van de heerlijkste koffie. Heeft u nog vragen die u graag eerst beantwoord ziet, voordat u een machine of koffie bij ons bestelt?

Voor al uw vragen belt u naar 0492-524494. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@nerowater.nl.

Een koffieautomaat voor uw bedrijf bestelt u bij NERO water en koffie!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!