Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffieapparaat huren

Koffieapparaat huren van NERO water en koffie?

Zou u graag een koffieautomaat willen huren? Dan bent u bij NERO water en koffie aan het juiste adres. Bij ons is een koffieapparaat huren betaalbaar en u krijgt de hoogste kwaliteit. Daarnaast is ons koffieautomaat efficiënt en leveren wij de hoogste service. Veel bedrijven huren al een automaat bij ons. Volgt u ook? De afgelopen jaren hebben wij al een zeer groot klantenpakket opgebouwd. Door ons perfecte distributiekanaal wordt het huren een waar succes. Onze passie voor koffie merkt u aan de kwaliteit van het koffieautomaat dat u bij ons kunt huren. Wij bieden u met ons bedrijf vele exclusief samengestelde smaken koffie. Hierdoor wordt een koffieapparaat huren bij NERO water en koffie een ware beleving.

Hoe wilt u naar uw klanten overkomen?

Elke onderneming weet dat het zeer belangrijk is om goed over te komen naar klanten. Het huren van een professioneel koffieapparaat is dan ook een vereiste. De beste keuze voor het huren van een koffieautomaat is een automaat van het merk Jura. Hierdoor bent u elke dag verzekerd van een heerlijk vers kopje koffie, dat u gedurende de hele dag kunt drinken. Of u nu een gewoon kopje koffie wenst, een cappuccino of espresso, het is allemaal mogelijk met ons koffieautomaat. Wanneer u besluit om een apparaat te huren bij ons, bent u verzekerd van gebruiksgemak en bereidingssnelheid. Hierdoor krijgt iedereen die bij u langskomt of werkt de lekkerste koffie.

Koffieautomaat huren? Wij leveren de hoogste kwaliteit

Speciale koffiesoorten zoals ristretto, cappuccino, latte macchiato en espresso, worden door steeds meer koffieliefhebbers gewaardeerd. Wanneer u een machine gaat huren bij ons, kunt u ook kiezen uit deze verschillende soorten koffie. Ons koffieautomaat zorgt ervoor dat koffiedrinken iets wordt om naar uit te kijken. Besluit u om een koffieautomaat te huren bij ons? Dan maakt u natuurlijk ook gebruik van onze ambachtelijk gebrande koffiebonen. Onze bonen zijn ook nog eens beschikbaar in verschillende melanges. Doordat wij met met zorg en smaak uw koffie selecteren, wordt koffiedrinken echt genieten. Wanneer gaat u een koffieapparaat huren bij ons?

Verschillende koffiesoorten bij een koffieautomaat huren

Ons koffieautomaat maakt het mogelijk om verschillende soorten koffie te verkrijgen. Tevens is het koffieapparaat ook beschikbaar in diverse capaciteiten. De reden hiervoor is dat de frequentie van gebruik tijdens het huren voor ieder bedrijf anders is. Wanneer u een koffieapparaat gaat huren bij ons, heeft u het ideale visitekaartje voor uw klanten. Lekkere koffie zorgt ook voor vrolijke medewerkers.

De perfecte koffiecorner

Als ontmoetingsplaats voor medewerkers, gasten en klanten wordt de koffiecorner steeds belangrijker. Het huren van een professioneel koffieapparaat zorgt ervoor dat uw bedrijfsimago verbeterd wordt. Zo wordt koffie, gemaakt door ons koffieapparaat, een ware beleving. Steeds meer ondernemingen komen erachter dat een goed koffieautomaat zeer belangrijk is. Daarnaast is het niet alleen belangrijk dat het koffieapparaat makkelijk te bedienen is, maar dat medewerkers en klanten ook voorzien worden in variaties in koffie. Ons koffieautomaat heeft dan ook internationale awards gewonnen op het gebied van productinnovatie, milieuvriendelijkheid en design. Een koffieapparaat huren doet u bij NERO!

Koffieapparaat huren voor op kantoor

De lekkerste koffie smaken voor op kantoor krijgt u door een koffieautomaat te huren bij NERO Water en Koffie. Wij stellen de exclusieve smaken met de grootste zorgvuldigheid samen. Tevens bieden wij u de hoogste kwaliteit in efficiency, service en product. Voor de beste koffie op kantoor is het huren van een koffieapparaat bij ons de beste keuze. Met ons koffieautomaat maakt u de gewenste indruk op uw klanten.

De heerlijkste koffiebonen voor uw koffieapparaat

Als u een koffieautomaat gaat huren, heeft u natuurlijk ook koffiebonen nodig. Tijdens het branden van onze koffie, krijgt deze zijn unieke smaak, aroma en kleur. Tijdens het brandingsproces ontstaan 800 aromatische stoffen. Dit is dan ook de reden dat het zo lekker ruikt bij de koffiebrander. Om de juiste smaak voor koffie te realiseren, is de brandingsgraad zeer belangrijk. Hierdoor wordt de juiste zuurheid en bitterheid bereikt. Wanneer er gekozen wordt voor een lichte branding, zorgt dit voor een lichtere en zurige smaak die niet bitter is. Een sterke branding zorgt ervoor, dat de smaak bitter wordt en niet zurig. Voor koffiebranders is het dan ook zeer belangrijk om het proces in de gaten te houden. Hierdoor wordt de juiste kleur en perfecte brandingsgraad bereikt. Wanneer u een koffieapparaat gaat huren, neemt u natuurlijk ook de koffie bij NERO water en koffie af.

Contact over een koffieautomaat huren

Koffieapparaat nodig? Deze bestelt u bij NERO water en koffie net als uw koffie! Zo krijgt u de heerlijkste koffie. Heeft u vragen over het huren van een koffieautomaat? Dan zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0492-524494. Natuurlijk is het ook mogelijk om te allen tijde een mail te sturen naar info@nerowater.nl. Voor een koffieapparaat huren bent u bij NERO water en koffie aan het juiste adres!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!