Een visitekaartje voor uw bedrijf

Koffie bij jou op kantoor

Professionele koffiemachines

Koffie op kantoor is ontzettend belangrijk voor het goed kunnen functioneren van de medewerkers. Ook is het belangrijk voor het ontvangen van klanten dat je ze goede koffie kan aanbieden. Als je dan de keuze hebt gemaakt op een koffiemachine voor kantoor aan te schaffen is er nog de keuze te maken wat voor soort koffiemachine je kiest. Nero Koffie vertelt je er graag meer over!

Waarom is koffie zo belangrijk op kantoor?

Koffie brengt de mens samen, eventjes staan kletsen bij de koffieautomaat op kantoor komt vaak voor. Het zorgt voor een betere samenwerking op kantoor. Ook zorgt koffie voor een goede start van de dag voor de medewerkers. Daarnaast wordt de productiviteit van medewerkers verhoogd als er koffieautomaten op kantoor aanwezig zijn. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers een sterker gevoel van productiviteit krijgen als ze de kans krijgen om koffie te drinken. Tot slot kan koffie als visitekaartje van je organisatie dienen. Als er een klant bijvoorbeeld langskomt en er zijn koffiemachines op kantoor aanwezig, is er meteen een goede indruk. De bespreking kan namelijk wat loskomen door te beginnen met een kopje koffie, vooral als de kwaliteit van de koffie goed is.

Welke koffieautomaten voor kantoor zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten koffieautomaten beschikbaar voor kantoor. Jura Professional is een van de merken die perfecte koffieautomaten voor kantoor aanbieden. Door een simpele druk op de knop heeft jouw medewerker of klant meteen een kwalitatief goede kop koffie.

Waar kan je een koffiemachine voor jouw kantoor vinden?

Nu zal je misschien denken, goh voor ons kantoor is zo’n koffiemachine eigenlijk misschien ook wel handig. Dan ben je bij Nero Koffie op het juiste adres! Wij leveren namelijk koffiemachines die ook snel geplaatst kunnen worden.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!