Een visitekaartje voor uw bedrijf

JURA koffiemachines voor op kantoor

Exclusieve Jura koffiemachines

Koffiemachines, het is altijd prettig om er een op kantoor te hebben. Of het nou is voor de medewerkers of voor de klanten die langskomen, het komt altijd van pas. Maar welke koffiemachine kan je nou het best gebruiken?

Koffiemachines

Veel werknemers vinden het prettig om de dag te beginnen met een kop koffie. Een koffiezetapparaat, zoals een espressomachine, cafetière of een filtermachine is gebruikelijk op veel kantoren. Een geautomatiseerde koffiemachine wordt ook steeds aantrekkelijker voor veel kantoren, hier zijn een aantal redenen voor. De eerste reden om een koffiemachine aan te schaffen is het gemak. Een geautomatiseerde koffiemachine hoeft niet voorbereid te worden, of gespoeld te worden voordat er koffiegezet wordt. De tweede reden is dat de smaak van de koffie beter is met een geautomatiseerde koffiemachine. De volgende reden is dat het wetenschappelijk bewezen is dat koffie de productiviteit verhoogt. Dit houdt dus in dat een geautomatiseerde koffiemachine een investering is voor het bedrijf en het terugverdiend wordt in de productiviteit van de werknemers. Tot slot is het natuurlijk ook voordelig voor je klanten! Als een klant op kantoor komt en die krijgt een goed kopje koffie kan dit een goede indruk achter laten.

Jura professional

Jura professional is een merk special gericht voor koffiegenot op kantoor. Dit merk biedt koffievolautomaten, koffiemachines, accessoires, onderhoudsproducten, koffie en een serviescollectie. Jura op kantoor is dus de oplossing! Ben je dus op zoek naar een goede geautomatiseerde koffiemachine, dan is Jura professional de oplossing!

Nero Water

Bij NERO water bieden wij de geautomatiseerde koffiemachines en het onderhoud hiervan. Wij zorgen ervoor dat het koffiemachine een mooi visitekaartje wordt voor jouw bedrijf! Kwaliteit en service staan namelijk centraal bij NERO!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!