Een visitekaartje voor uw bedrijf

Jura Koffie

Jura koffiemachine van NERO

NERO koffie is ontstaan uit NERO water B.V. en biedt u de mogelijkheid om een Jura koffiemachine aan te schaffen. Bij NERO water en koffie vindt u de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiëntie en service. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met een Jura koffieautomaat en wij hebben inmiddels een zeer groot tevreden klantenpakket. Daarnaast hebben wij een goed distributiekanaal waardoor u op ons kunt bouwen. Onze passie voor koffiemachines merkt u aan de kwaliteit van onze koffiemachine. Ons bedrijf heeft vele exclusief samengestelde smaken in koffie die u kunt gebruiken voor uw koffiemachine van Jura.

Hoe u overkomt naar klanten

Voor uw bedrijfsimago en hoe u overkomt naar klanten en andere relaties is uw koffieautomaat in uw koffiecorner zeer belangrijk. Daarnaast gaat er tegenwoordig niets boven een heerlijk kopje verse bonenkoffie van een koffiemachine van Jura. Of u nu een gewoon kopje wilt, of een heerlijke espresso of cappuccino, ons Jura koffieautomaat maakt het allemaal. Uiteraard gaat dit snel en gemakkelijk. Uw medewerkers en bezoekers van uw bedrijf zullen de koffie van uw Jura koffiemachine zeer waarderen.

De beste kwaliteit voor uw bedrijf en voor thuis

Steeds meer fijnproevers leren speciale koffiesoorten zoals ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato te waarderen. NERO water en koffie levert onder andere voor heel ondernemend Nederland die heerlijk authentieke koffiebeleving met onze Jura koffiemachine. Of dit nu is op kantoor, in uw winkel, uw showroom of in kleinschalige horeca ondernemingen. Met onze koffiemachine van het merk Jura en onze koffiebonen wordt koffie drinken een waar genot. De koffiebonen zijn namelijk ambachtelijk gebrande koffiebonen en zijn beschikbaar in verschillende melanges. Daarnaast is onze koffie met zorg en smaak samengesteld. Ook kunt u bij ons ook een koffieautomaat voor thuis bestellen. Zo kunt u zowel op uw werk als thuis genieten van koffie gemaakt met de machine van Jura. Wanneer bestelt u een apparaat van Jura om uw koffie mee te maken?

Twee categorieën voor koffiemachine van Jura

NERO water en koffie biedt u de keuze uit twee verschillende mogelijkheden. Namelijk een machine van Jura om uw koffie thuis mee te maken en een koffiemachine voor uw bedrijf. Deze koffiemachines bieden diverse mogelijkheden in soorten koffie. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende capaciteiten. Want wij ervaren dat een Jura koffieautomaat voor professioneel gebruik vaak een hogere capaciteit nodig heeft. Met een machine van Jura wordt uw koffie het visitekaartje voor uw bedrijf.

Uw koffiecorner en Jura

Tegenwoordig wordt de koffiecorner steeds meer een ontmoetingsplaats voor klanten, medewerkers en gasten. Wij erkennen dan ook voor uw bedrijfsimago het belang van een koffiemachine van het merk Jura. Want u wilt natuurlijk ook een perfect uitziende koffiefaciliteit voor uw bedrijf.

De koffieautomaat van het merk Jura is eenvoudig te bedienen en biedt verschillende variaties voor iedere koffie wens. De Jura koffiemachine wint dan ook regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Heerlijke koffiebonen voor uw koffieautomaat

Koffie krijgt bij het branden pas zijn unieke smaak, aroma en kleur. Tijdens het speciale brandingsproces ontstaan meer dan 800 aromatische stoffen. Dit is dan ook de reden dat het zo lekker ruikt bij de koffiebrander.

Voor de smaak van koffie is de brandingsgraad zeer bepalend, dit beïnvloedt de zuurheid en bitterheid. Wanneer er gekozen wordt voor een lichte branding, zorgt dit voor een lichtere, zurige en niet bittere koffiesmaak. Als er gekozen wordt voor een sterke branding, wordt de koffiesmaak erg bitter en niet zurig. Voor koffiebranders is het dan ook zeer belangrijk om het proces scherp in de gaten te houden. Hierdoor wordt de gewenste brandingsgraad bereikt en krijgen de koffiebonen voor uw koffieautomaat de juiste kleur.

Waarom kiezen voor een koffiemachine van Jura?

NERO water en koffie heeft voor uw Jura koffiemachine heerlijke, verse en exclusief samengestelde koffiesmaken en bij ons vindt u de hoogste kwaliteit in product, efficiency en service.

Wij raden dan ook aan om voor uw koffiemachine van Jura de koffie van NERO te gebruiken. Dit is de lekkerste koffie voor thuis en op het werk. Daarnaast heeft u met ons koffieautomaat al een streepje voor bij uw klanten.

Koffiebonen melanges voor uw koffiemachine

Een machine van Jura en koffie gaan goed samen. Onze koffiebonen die voor consumptie worden gebruikt, zijn meestal melanges van de Arabica (milde smaak) en Robusta (krachtige smaak). Maar doordat koffiebonen door de natuur gemaakt worden, is de kwaliteit en smaak niet altijd constant. Echter blijft onze favoriete koffiesoort toch steeds hetzelfde smaken. Om dit te realiseren worden partijen groene koffie getest op hun kenmerken en daarna met elkaar gemengd. Dit is het werk van de melangeur. Deze weet exact hoe de eigenschappen van koffiesoorten elkaar aanvullen en wat het effect is van de branding op de verschillende boonsoorten. Zo zorgen wij ervoor dat u de perfecte koffie krijgt uit uw Jura koffieautomaat.

Bestel een Jura koffiemachine

Bent u overtuigd van de kwaliteit van een koffiemachine van Jura en wilt u deze bestellen? Bestel dan direct een Jura koffieautomaat!

Voor vragen belt u naar 0492-524494.

Een mail stuurt u naar info@nerowater.nl. Jura en koffie gaan perfect samen! Wanneer bestelt u een Jura koffiemachine?

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog geen Exclusieve Jura koffiemachine?

Heerlijke koffie en visitekaartje voor uw bedrijf!

NERO koffie biedt professionele Jura koffieautomaten voor bedrijven en instellingen. De koffieautomaten bieden verschillende mogelijkheden in soorten koffie als ook in capaciteit. Voor professioneel gebruik is veelal een hogere capaciteit nodig.

Met het gebruik van Jura koffiemachines met koffiebonen van NERO koffie levert u een prachtig visitekaartje aan uw relaties namens uw bedrijf.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!