Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een koffiezetapparaat voor jouw bedrijf!

Het perfecte koffiezetapparaat voor op kantoor

Een koffiezetapparaat: waarom is het zo belangrijk om er een op kantoor te hebben? Veel bedrijven hebben er al een, maar NERO water vertelt je graag waarom het ook voor jou belangrijk is.

De voordelen van een koffiezetapparaat zakelijk gezien

Veel bedrijven hebben een koffiezetapparaat omdat het simpelweg veel voordelen met zich meebrengt. Twijfel je nog? Dan vertelt NERO water je graag over de zakelijke voordelen van een koffiezetapparaat, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Ten eerste biedt een koffiezetapparaat veel gemak voor bedrijven. Werknemers willen namelijk graag een kopje koffie om hun dag te beginnen. Het is natuurlijk het handigst als dit gewoon op kantoor kan.

Heb je een oud koffiezetapparaat? Dan is het verstandig om deze te vervangen. Een goed kopje koffie is namelijk lastig te krijgen met een oude machine. Een nieuw koffiezetapparaat maakt namelijk erg lekkere koffie.

Zorg ervoor dat de productiviteit van je werknemers omhoog gaat met het koffiezetapparaat. Uit onderzoek blijkt dat bijna 90% van de werknemers denkt dat hun productiviteit verbetert door een kopje koffie. Dit gaat niet alleen om de werking van koffie, maar ook om de koffiepauzes die de werknemer gemakkelijker neemt. Zo kan je werknemer informeler met je communiceren. Op deze manier wordt het apparaat dus ook een return on investment, wat natuurlijk elk bedrijf wil!

Welke koffieautomaten voor kantoor zijn er?

Ben je overtuigd en wil je graag een koffiezetapparaat op kantoor? Dan helpen wij je graag verder. NERO water biedt een divers assortiment aan koffiezetapparaten en kiest graag samen met jou de perfecte uit voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op en stel al je vragen.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!