Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een koffiemachine voor zakelijk gebruik kopen

Koffie op de werkvloer

Koffie is een van de meest gedronken warme dranken in Nederland. Als werkgever is het dan ook belangrijk om een kwalitatief koffiemachine voor een klein kantoor aan te bieden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 60% van de mensen kwaliteitskoffie belangrijker vinden dan een personeelsuitje. Kwaliteitskoffie en koffiemachine bonen op kantoor heeft ook voordelen voor je klanten. NERO vertelt je welke voordelen een koffiemachine zakelijk kopen met zich meebrengt.

Waarom een koffieapparaat nodig is

Ten eerste zorgt een kwalitatief koffieapparaat ervoor dat je medewerkers hun dag goed starten. Dit doen veel mensen namelijk graag met koffie.

De sfeer op kantoor zal verbeteren. Mensen hebben de kans om een praatje met elkaar te maken bij de koffiemachine. Goede koffiemachine bonen op kantoor zorgen er ook voor dat dit vaker op de dag gebeurt. Hierdoor wordt er een informele en fijne sfeer ontwikkeld op kantoor.

Ten derde zorgt de koffie ervoor dat de productiviteit van je medewerkers wordt verhoogd. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat koffiedrinken productiviteit van werknemers verhoogd. De koffie zorgt niet direct voor een hogere productiviteit, maar voor een ‘gevoel’ van productiviteit. Wat uiteindelijk toch leidt tot een hogere productiviteit van werknemers.

Tot slot zullen je klanten blij zijn met de kwalitatieve koffie, en jij dus ook! Goede en kwalitatieve koffie zorgt namelijk voor een mooi visitekaartje. De bespreking zal namelijk vaak starten met een kop koffie. Als de koffie kwalitatief is, zullen je klanten direct een goede indruk krijgen van je bedrijf.

Koffiefaciliteiten bij NERO

Heb jij dus nog kwalitatieve koffie nodig voor jouw kantoor en is je kantoor in omgeving Oss? Neem dan contact op met NERO en wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!