Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een koffiemachine voor op kantoor kopen of huren?

Koffie op de werkvloer

Een koffiezetapparaat voor je bedrijf, is de prijs het waard? Een koffiemachine voor kantoor kopen is best een aankoop, daarom is het belangrijk om eerst goed te weten wat de voordelen daadwerkelijk zijn. NERO zet ze op een rijtje voor je.

De voordelen van een koffiemachine voor kantoor kopen

Een van de grootste voordelen van een koffiemachine op kantoor is dat het voor een goede start van de dag zorgt. Veel mensen zullen namelijk graag hun dag starten met een goed kopje koffie, zo kan je ook je werknemers tevreden houden.

Daarnaast is een ander groot voordeel dat de productiviteit van de werknemers verhoogd zal worden. Een hoop onderzoeken laten blijken dat koffiedrinken zorgt voor een hogere productiviteit op de werkvloer. Dit is te verklaren door het ‘gevoel’ van productiviteit van werknemers wat ze krijgen.

De sfeer op de werkvloer wordt daarnaast verbeterd. Bij een koffiemachine kunnen werknemers namelijk snel een praatje maken. Zo ontstaat er een prettige, informele sfeer op de werkvloer, wat ook weer zorgt voor een betere samenwerking.

Het laatste, maar zeker niet onbelangrijke, voordeel van een kwalitatief koffieapparaat op kantoor is dat koffie het visitekaartje van je bedrijf is. Vaak start een eerste bespreking met een potentiële klant namelijk met een kopje koffie, als dit kopje erg goed is, is de goede indruk al binnen!

Koffiefaciliteiten bij NERO

NERO koffie onderscheidt zich van andere aanbieders in de koffiemachines, dit komt door de kwaliteitsgarantie, efficiëntie en service. Je hebt de mogelijkheid om bij ons een koffiemachine voor kantoor te kopen, maar ook om een Jura koffiemachine te huren. Daarbij zit er een garantie bij tot 2 jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!