Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een koffieleverancier voor bedrijven

Een lekker bakje koffie

Een van de meest gedronken dranken in Nederland is koffie. Het is daarom ook niet gek dat medewerkers het een belangrijk aspect vinden dat een bedrijf goede koffie heeft. 60% van de mensen vinden zelfs kwaliteitskoffie belangrijker dan een bedrijfsuitje. Als bedrijf heeft goede, kwalitatieve koffie bieden aan je medewerkers en klanten ook voordelen.

NERO koffie

Het eerste voordeel is dat koffie voor een goede start van de dag zorgt. Veel mensen starten ook graag met koffie hun dag. Door goede koffie aan te bieden aan je medewerkers kunnen ze hun dag goed starten.

De productiviteit van je medewerkers wordt ook verhoogt met koffie. Na veel onderzoeken is gebleken dat koffiedrinken voor een hogere productiviteit zorgt. Dit komt vooral door het ‘gevoel’ van productiviteit bij je medewerkers. 

Ook verbeterd koffie de sfeer op de werkvloer. Mensen kunnen namelijk bij een koffieapparaat snel een praatje maken. Goede koffiebonen zakelijk kunnen ervoor zorgen dat dit meerdere dagen op de dag gebeurt, waardoor je medewerkers een fijne, informele, sfeer ontwikkelen op kantoor.

Tot slot is koffie het visitekaartje van je organisatie. De eerste bespreking zal namelijk waarschijnlijk starten met een kop koffie, dan is het dus ook belangrijk dat de koffie goed is! Een goede koffiebonen leverancier zal je hierbij helpen en je klanten een goede indruk geven van je bedrijf.

Welke koffieautomaten voor kantoor zijn er?

Heb jij dus een koffieleverancier nodig voor je kantoor in de omgeving van Someren? Dan helpt NERO koffie je graag verder. NERO koffie heeft namelijk professionele koffiezetapparaten van Jura Professional. Ook heeft NERO een eigen merk koffiebonen. Zo heb je de volledige koffiefaciliteiten via één aanspreekpunt! Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!