Een visitekaartje voor uw bedrijf

4 redenen om een koffieapparaat te hebben op kantoor

Koffie wordt veel gedronken door Nederlands. Gemiddeld drinkt elke Nederlander 260 liter koffie per jaar, dat is bijna 8,5 kilo koffie! Per jaar is een werknemer gemiddeld 1650 uur op werk aanwezig. Daarom is het voor een werknemer fijn om koffie op het werk te kunnen drinken! Dan is een goed kopje koffie natuurlijk ook een belangrijk aspect.

De dag starten met een kopje koffie

Veel van de werknemers hebben graag een kopje koffie als start van de dag. De kop koffie op werk zorgt ervoor dat jouw werknemers de dag goed kunnen starten! Een koffieautomaat op het werk kan dan ook niet ontbreken.

Verhoog met koffie op werk de productiviteit van je werknemer

In de afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken gedaan of de productiviteit van werknemers en koffie die gedronken wordt met elkaar verbonden is. Het is gebleken dat het vooral het ‘gevoel’ van productiviteit bij werknemers verhoogd. 70% van de ondervraagden geven ook aan dat een overleg of vergadering ook beter verloopt met een kop koffie. Tot slot geeft twee derde aan dat ze scherper zijn na een goed kopje koffie op werk te drinken.

Een betere sfeer op jouw werkvloer

Naast een goede start van de dag en een hogere productiviteit zorgt een goede kwaliteit koffie ook voor een betere sfeer. Dit komt doordat koffie op het werk mensen samenbrengt. Bij koffiemachines op kantoor zullen de werknemers gezellig een praatje maken, dit bevordert het teamgevoel.

Jouw visitekaartje

Je wilt natuurlijk graag een goede indruk achterlaten bij je (potentiële) klanten, koffie helpt hierbij. Een bespreking begin je vaak met het aanbieden van een kopje koffie, de kwaliteit laat dus een goede of slechte indruk achter. Ben goed voorbereid op het gesprek met kwaliteitskoffie!

Kwaliteitskoffie bij NERO water

Heeft jouw kantoor koffie van hoge kwaliteit nodig? Neem dan contact met een van onze professionals op en wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over NERO Koffie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom NERO koffie voor u?

NERO heeft heerlijke, verse, exclusieve samengestelde koffiesmaken en garandeert de hoogste kwaliteit in product, efficiency & service.

Heeft u al een koffiebonenmachine? Probeer dan onze heerlijke exclusieve gebrande bonen van NERO.

JURA koffiemachines winnen zeer regelmatig internationale awards op het gebied van productinnovaties, design en milieuvriendelijkheid.

Meer informatie over onze koffieautomaten en koffiemachines?

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar! Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl.

NIEUW! De Jong Duke Zia

Bent u opzoek naar dé ultieme koffie-ervaring voor uw bedrijfskantine? Maak kennis met de nieuwe De Jong Duke Zia Medium!

Met deze koffiemachine zet u binnen een handomdraai de lekkerste versgemalen koffie en choco creaties zónder gedoe. De ZIA Medium is een echte kantinetopper, snel, makkelijk én lekker!