Water

Gekoeld water voor iedereen en overal

Bij NERO water kunt u een waterkoeler met gekoeld water bestellen waarmee u te allen tijde voorzien bent van gekoeld drinkwater op kantoor. Weet u al of u een drinkwatersysteem wilt kopen of huren? Wilt u een systeem met daarin mineraalhoudend bronwater of gefilterd leidingwater bestellen? (Bron)water zuivert het lichaam en verfrist de geest. Het is daarom de ideale verantwoorde dorstlesser.

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Neem contact met NERO op zodat wij u kunnen helpen met de juiste keuze voor heerlijk gekoeld water op kantoor.

drinkwater apparaat
gekoeld water op kantoor

Het belang van voldoende, natuurlijk vocht

U heeft vast al eens ergens gehoord of gelezen dat ons lichaam voor maar liefst 70% bestaat uit H₂O. De aanbeveling om 2 liter gekoeld water per dag te drinken, mag dan ook geen verrassing zijn. Maar voor veel mensen is het wel ontzettend lastig deze hoeveelheid te halen.

Wij bieden u de oplossing in de vorm van een waterdispenser. Hierdoor kunt u uiterst eenvoudig natuurlijk, gefilterd en lekker koud drinkwater tot u nemen.

Weet u al waar u uw waterkoeler wenst? In uw eigen kantoor, in de kantine, in de wachtkamer of misschien wel in de vergaderruimte? Laat het ons weten. Dan komt een van onze vakmensen de installatie van uw gewenste waterkoeler verzorgen en beschikt u snel over heerlijk gekoeld water.

FlessenWaterKoeler - Nero Water BV
LeidingWaterKoeler - Nero Water BV

Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Bij ons kunt u verschillende drinkwatersystemen huren en kopen. Kiest u voor een flessenwaterkoeler of een leidingwaterkoeler? Uit de eerste versie kunt u mineraalhoudend bronwater tappen. Hiervoor dient u bij ons flessen à 18,9 liter te bestellen. Als u kiest voor onze leidingwaterkoeler, geniet u te allen tijde van heerlijk fris, gefilterd en gezuiverd leidingwater. Welk systeem uw voorkeur ook heeft.

Voordelen van onze apparaten zijn:

  • Onze apparaten zijn volledig recyclebaar en gemakkelijk te reinigen
  • Onze apparaten hebben een kabinet van 100% krasvast polycarbonaat
  • Onze apparaten worden geleverd met het unieke WaterGuard® systeem

Onze mooie garanties

Ons mineraalhoudende bronwater is gewonnen uit de ministerieel erkende bron Mierl’eau. Door gebruik van membranen is dit prehistorische vocht optimaal gezuiverd en gefilterd. Waar u ook op mag vertrouwen, is dat de koelreservoirs van onze waterkoelers met een milieuvriendelijk CFK-vrij koelmiddel worden gekoeld.

Deze eigenschap heeft als resultaat dat uw waterkoeler zeer energiezuinig werkt, dat het drinkwater van constante kwaliteit blijft, dat maximale hygiëne gewaarborgd wordt en dat er geen waterdamp in uw systeem ontstaat. Kortom, plaats vandaag nog uw bestelling!

Bestel een gekoeld drinkwater apparaat voor op kantoor

Heeft u interesse in een van onze gekoelde watersystemen voor uw kantoor?

Bestel dan een van onze drinkwatersystemen. Bel naar 0492-524494 of mail naar info@nerowater.nl. Wanneer u meer informatie over gekoeld water op kantoor of thuis wenst kunt u ook het online contactformulier invullen. Dan geniet u straks van heerlijk en natuurlijk gekoeld drinkwater op kantoor.

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan