Leidingwaterkoelers

Bestel een leidingwaterkoeler voor uw kantoor

Bestel direct een waterautomaat

De leidingwaterkoelers

Accessoires

Beschikt u al over een leidingwaterkoeler, maar wenst u bijpassende producten te bestellen? Wij bieden dozen met 1000 stuks plastic of kartonnen bekers aan. Bestel ook meteen de bekercollector voor gebruikte bekertjes. Verder hebben wij nog diverse siropen om uw gezuiverde bronwater van een smaakje te voorzien.

Bestel accessoires voor uw leidingwaterkoeler

Bekijk en bestel de accessoires

Het belang van voldoende, natuurlijk vocht

U heeft vast al eens ergens gehoord of gelezen dat ons lichaam voor maar liefst 70% bestaat uit H₂O. De aanbeveling om 2 liter gekoeld water per dag te drinken, mag dan ook geen verrassing zijn. Maar voor veel mensen is het wel ontzettend lastig deze hoeveelheid te halen.

Wij bieden u de oplossing in de vorm van een waterdispenser. Hierdoor kunt u uiterst eenvoudig natuurlijk, gefilterd en lekker koud drinkwater tot u nemen.

Weet u al waar u uw leidingwaterkoeler wenst? In uw eigen kantoor, in de kantine, in de wachtkamer of misschien wel in de vergaderruimte? Laat het ons weten. Dan komt een van onze vakmensen de installatie van uw gewenste leidingwaterkoeler verzorgen en beschikt u snel over heerlijk gekoeld water. 

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan