Distributiemedewerker/Logistiek medewerker met commerciële instelling

NERO Water en NERO Koffie zoeken een distributiemedewerker / Logistiek medewerker met een commerciële instelling voor standplaats Helmond.

NERO Water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de garantie van hoogste kwaliteit, efficiency en service. We leveren mineraal houdend drinkwater dat officieel is erkend. Daarnaast is NERO Koffie leverancier van de bekende hoogwaardige Jura koffiemachines en van het eigen merk koffiebonen; Nero Beans.

In ons team van zes enthousiaste medewerkers is ter uitbreiding een vacature ontstaan voor de functie van:

Distributiemedewerker / Logistiek medewerker

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van goederen en verlenen van service bij onze bestaande relaties door heel Nederland. Doordat je het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten ben je hét visitekaartje van NERO en zorg je ervoor dat de hoge kwaliteit die NERO Water en NERO Koffie leveren continue gewaarborgd blijft. Je zorgt voor het onderhoud van de koelers en de koffiemachines op locatie bij de klant én je houdt je oren en ogen open met betrekking tot koopsignalen. Ook ben je een belangrijke schakel met de verkoop binnendienst.

Jouw profiel

  • Minimaal drie jaar aantoonbare rijervaring in distributievoertuigen;
  • 24-40 uur per week inzetbaar
  • heftruckcertificaat is wenselijk;
  • geen problemen met continue onderweg te zijn;
  • lichamelijk in staat fysiek werk te verrichten;
  • Nederlands vloeiend en Engels goed sprekend;
  • representatief;
  • klantvriendelijk.

Ons aanbod

Werken bij NERO betekent een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een betrokken team waar je veel vrijheid krijgt als je laat zien dat je hier goed mee om kunt gaan. Een informele werksfeer met korte communicatielijnen staat voorop. Het aantal werkzame uren zal op korte termijn uitgebreid kunnen worden. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Solliciteren

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw motivatiebrief én CV uiterlijk 16 april naar Ming Bremer via mbremer@nerowater.nl.
Ming is voor aanvullende informatie te bereiken op telefoonnummer 0492-524494.

Bel ons
Mail ons

×

Vraag een offerte aan