Previous Frame Next Frame
  • .

    .

    .

Waarom Nero Water?

Nero Water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de hoogste kwaliteitsgarantie, efficiency, en service. Met zuiver water van een officieel erkende bron blijft de kwaliteit die Nero hanteert niet alleen beperkt tot de bottelarij, maar ook op locatie zorgen de medewerkers dat de waterkoelers goed onderhouden worden ten behoeve van de maximale hygiëne.  

Perfecte faciliteiten

Naast het gezondheidsaspect is de functie van een waterkoeler ook van belang. U beschikt op ieder moment van de dag over heerlijk gezond water voor u en uw medewerkers. De waterkoelers van Nero Water beschikken optioneel ook over een heetwatervoorziening. Heerlijk, makkelijk en snel voor een kop thee of kop soep. Collega’s en bezoekers van uw bedrijf zullen deze service ten zeerste waarderen. Bovendien is het zuivere drinkwater prijstechnisch veel voordeliger dan frisdranken en koffie met toebehoren. 

Service

Het exclusieve Nero Water automatiseringssysteem zorgt dat u nooit zonder water komt te zitten. Van alle relaties wordt de voorraad exact bijgehouden. Op het moment dat u de laatste waterfles op de koeler zet, komt een van onze distributiemedewerkers uw nieuwe voorraad leveren. Of u nu een waterkoeler thuis heeft staan of Nero water op uw bedrijf gebruikt, u hoeft niet te bellen, wij zijn er eerder dan u verwacht!

water_storage