Previous Frame Next Frame
  • .

    .

    .

Distributiemedewerker/Logistiek medewerker met commerciële instelling (parttime)

NERO Water en NERO Koffie zoeken een distributiemedewerker / Logistiek medewerker met een commerciële instelling voor standplaats Helmond.

NERO Water is al jaren toonaangevend in de drinkwaterindustrie vanwege de garantie van hoogste kwaliteit, efficiency en service. We leveren mineraal houdend drinkwater dat officieel is erkend. Daarnaast is NERO Koffie leverancier van de bekende hoogwaardige Jura koffiemachines en van het eigen merk koffiebonen; Nero Beans.

In ons team van zes enthousiaste medewerkers is ter uitbreiding een vacature ontstaan voor de functie van:

Distributiemedewerker / Logistiek medewerker
Je bent verantwoordelijk voor het leveren van goederen en verlenen van service bij onze bestaande relaties door heel Nederland. Doordat je het eerste aanspreekpunt bent voor onze klanten ben je hét visitekaartje van NERO en zorg je ervoor dat de hoge kwaliteit die NERO Water en NERO Koffie leveren continue gewaarborgd blijft. Je zorgt voor het onderhoud van de koelers en de koffiemachines op locatie bij de klant én je houdt je oren en ogen open met betrekking tot koopsignalen. Ook ben je een belangrijke schakel met de verkoop binnendienst.

Vanwege onze sterke groei zijn wij óók op zoek naar een vertegenwoordiger voor minimaal 32 uur per week. Meer informatie over deze vacature vind je op onze site onder: vacatures.

Jouw profiel
- Minimaal drie jaar aantoonbare rijervaring in distributievoertuigen;
- 16 uur per week inzetbaar bij aanvang (dit kan snel uitgroeien naar meer uren);
- heftruckcertificaat is wenselijk;
- geen problemen met continue onderweg te zijn;
- lichamelijk in staat fysiek werk te verrichten;
- Nederlands vloeiend en Engels goed sprekend;
- representatief;
- klantvriendelijk.

Ons aanbod
Werken bij NERO betekent een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een betrokken team waar je veel vrijheid krijgt als je laat zien dat je hier goed mee om kunt gaan. Een informele werksfeer met korte communicatielijnen staat voorop. Het aantal werkzame uren zal op korte termijn uitgebreid kunnen worden. We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Solliciteren
Voldoe je aan de gestelde eisen en ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw motivatiebrief én CV uiterlijk 1 mei naar Ming Bremer via mbremer@nerowater.nl .
Ming is voor aanvullende informatie te bereiken op telefoonnummer 0492-524494.